Slide 1
ANKANDI I ARDHSHËM
AMBASADA AMERIKANE
25 Mars 2023

Partnerët tanë

Çka ofrojmë?

icon

Depo dhe parking

Kemi në dispozicion hapsirë prej 1,000 m2 për artikuj dhe 1,200 m2 hapsirë për parking

icon

Proces i sigurt blerje dhe shitje

Ne ofrojmë shitjen dhe blerjen e artikujve dhe automjeteve në mënyrë të sigurt dhe transparente

icon

Shërbimi ndaj klientit

Një ekip i përkushtuar i shërbimit ndaj klientit për të ndihmuar blerësit dhe shitësit

icon

Proces transparent i ofertimit

Një proces transparent dhe i sigurt ofertimi, me rregulla dhe udhëzime të qarta

Rreth nesh


Që nga viti 2011, Shtëpia e Ankandeve është lider i besueshëm në industrinë tonë duke ofruar shërbime transparente dhe të sigurta për klientë. Me përkushtim për përsosmëri dhe integritet, ne kemi arritur të bëhemi organizuesi me i madh i ankandeve në Kosovë dhe ndër më të mëdhenjtë në rajon.

Arritjet tona

20,000

Artikuj të shitur

250

Ankande të organizuara

10

Vite besim

1000

Blerës në vit