Auto Ankandet

Nëse jeni individ ose Auto Sallon që dëshiron të maksimizoni mundësinë për të shitur veturën tuaj, Auto Ankandet është shërbimi i duhur për ju. Përfitoni nga rrjeti ynë i gjerë i blerësve për të marrë ofertën më konkurruese pa pasur nevojë të lini automjetin tuaj në lokacionin tonë.

Procesi për shitje është:

  • Na informoni për veturën që dëshironi ta shitni
  • Na dërgoni foto të veturës, librezën, dhe leternjoftimin
  • E bëjmë marketingun dhe e postojmë në katallog
  • E sjellni tek ne të Shtunën e ankandit jo më vonë se 9:30 në mëngjes
  • Nëse nuk ju shitet e tërhiqni veturën pasi të përfundohet ankandi