Kush jemi ne?

Shtëpia e Ankandeve Kosova ka filluar punën në muajin Mars të vitit 2011 dhe deri tash ka organizuar një numër të madh të ankandeve për Klientë të shumtë individualë dhe institucionalë. Ndër Klientët e kënaqur deri tash numërojmë: USAID, UNHCR, OSCE, KEDS, Peace Corps, Institucioni Mikrofinanciar FINCA, Institucioni Mikrofinanciar KEP, KosInvest, IMF TimInvest, AMIK, KRCT, ProCreditBank, Bankën për Biznes (BpB), APPK, Kolegji Universum, Vala Consulting, MDA LLC, Moneta-Money Gram, Debt Loan Recovery, HIB Petrol, Cacttus, Ambasada gjermane ne Kosove dhe shumë të tjerë.

 

Shtëpia e Ankandeve Kosova si ofrues i parë dhe i vetëm i këtij aktiviteti në Kosovë, për veprimtarinë e vet ka në dispozicion hapësirë prej 1000 m2 dhe parkim deri në 1200 m2.

 

Për klientët e saj, Shtëpia e Ankandeve Kosova organizon shitjen e inventarit të zyreve, mobiljeve shtëpiake, pajisjeve të ndryshme, mallrave, vetura dhe pothuajse gjithçka mund të shitet nëpërmjet ankandeve të organizuara nga Shtëpia e Ankandeve Kosova.

 

Ju lutem vizitoni Shtëpinë e Ankandeve ose na kontaktoni për më shumë informacione.

Procedura e shitjes në Shtëpinë e Ankandeve

auction

1. Artikujt i sjellni në deponë tona në Veternik

 

2. Plotësohet formularin

 

3. Publikohen fotografitë në facebook/webfaqe

 

4. Organizohet ankandi i drejtpërdrejtë 

 

5. Dërgohet Raporti i Artikujve të Shitur 

 

6. Mjetet transferohen në xhirrollogarinë e juaj

Procedura e blerjes në Shtëpinë e Ankandeve

 bla

1. Shiqimi i artikujve bëhet dy javë para ankandit 

 

2. Në ditën e ankandit, paguani depozitën (e kthyshme)

 

3. Merrni pjesë në ankand të drejtëpërdrejtë

 

4. Bleni artikullin sa don vet

 

5. Tërhiqni artikullin

 

6. Na përcjellni në facebook/webfaqe