Rreth nesh

Që nga viti 2011, Shtëpia e Ankandeve është lider i besueshëm në industrinë tonë duke ofruar shërbime transparente dhe të sigurta për klientë. Me përkushtim për përsosmëri dhe integritet, ne kemi arritur të bëhemi organizuesi me i madh i ankandeve në Kosovë dhe ndër më të mëdhenjtë në rajon. Ekipi ynë ka përvojë dhe ekspertizë në industrinë e ankandeve, duke siguruar që çdo klient të marrë nivelin më të lartë të shërbimit dhe rezultatet më të mira të mundshme për artikujt e tyre.

Lokacioni

Blerje / Shitje

Shërbimet e Reja

Kalendari

Ekipi

Karriera