Blerje

Shtëpia e Ankandeve ofron një proces blerje të drejtë dhe të sigurt, me mundësinë për të blerë artikuj dhe makina me çmime të volitshme. Reputacioni ynë për besim, transparencë dhe profesionalizëm siguron që ju të bleni produkte me çmimin e duhur.

 

 • Mund tĂ« i shikoni artikujt personalisht nĂ« lokacionin tonĂ«, nĂ« web-faqĂ«n tone ose duke na ndjekur nĂ« Facebook.
 • QĂ« tĂ« filloni, thjesht regjistrohuni nĂ« çdo kohĂ« deri nĂ« ditĂ«n e ankandit dhe paguani njĂ« depozitĂ«.
 • Shikojeni kalendarin tonĂ« pĂ«r datĂ«n e ankandit tĂ« drejtpĂ«rdrejtĂ«, ku mund tĂ« ofroni pĂ«r artikujt qĂ« ju pĂ«lqejnĂ«.
 • Ne ju udhĂ«zojmĂ« gjatĂ« procesit tĂ« pagesĂ«s dhe tĂ«rheqjes pĂ«r ta bĂ«rĂ« nĂ« menyrĂ« tĂ« shpejtĂ« dhe tĂ« lehtĂ«.

Tariforja

Depozita për artikuj (ju kthehet pas ankandit) €50
Depozita për vetura (ju kthehet pas ankandit) €500
Provizioni për blerjën e artikujve 18%, minimum €1
Provizioni për blerjën e veturave deri në madhësine e furgonit 6%, minimum €50
Provizioni për blerjën veturave të madhësise më të madhe se e furgonit 6%, minimum €100

Pyetje të shpeshta

Kur bëhet regjistrimi për pjesëmarrje në Ankand?

Regjistrim i pjesëmarrëseve fillon nga dita e hënë e javës që mbahet Ankandi deri të shtunën në ora 11:00.

Si bëhet pagesa e depozitës për pjesëmarrje?

Pagesën e depozitës mund ta bëni në cash tek zyret tona, në të gjitha pikat e Moneta Moneygram në Kosovë dhe përmes bankës.

Çka ndodh me depozitën e paguar para ankandit?

Në rast që bëni blerje depozita zbatohet në çmimin e blerjes, kurse në rast që nuk bëni blerje atëherë depozita kthehet e plotë.

Shitje

 1. Zgjidhni Shtëpinë e Ankandeve Kosova si partnerin tuaj të shitjes dhe përfitoni nga ekspertiza dhe reputacioni ynë për besim, transparencë dhe profesionalizëm për të arritur rezultatet më të mira për artikujt dhe veturat tuaja. Ekipi ynë me përvojë dhe procesi i ankandit live e maksimizon vlerën e aseteve tuaja, duke ruajtur standardin më të lartë të transparencës gjatë gjithë procesit.

  Procesi i shitjes

  1. Na jepni detajet e nevojshme për artikullin që dëshironi të shisni, dhe ne e prezantojmë në mënyrën më të mire.
  2. Pasi të jeni regjistruar në sistemin tonë dhe të nënshkruani dokumentet e nevojshme, fillon procesi i shitjes.
  3. Ekipi ynë do të reklamojë artikullin tuaj në platformat tona dhe organizojmë ankand live për të nxit interesim.
  4. Pas shitjes tuaj të sukseshme të hollat deponohen në llogarinë tuaj bankare.

Pyetje të shpeshta

A mund të tërheqën artikujt pasi janë listuar?

Artikujt mund të tërhiqen në rast se nuk dëshironi të vazhdoni me shitjen. Ju duhet të na informoni të paktën 2 ditë përpara ankandit.

Shitja a lejohet vetem për kompani ose biznese?

Shitjen e artikujve/veturave mund të bëj çdo person fizik ose kompani/biznese.

A e mundësoni transportin?

Në rast që keni nevojë ne e ofrojmë mundësinë për transport. Për më shumë rreth këtij shërbimi mund të na kontaktoni në numrin kontaktues +383 (45) 600-050.