Blerje

Shtëpia e Ankandeve ofron një proces blerje të drejtë dhe të sigurt, me mundësinë për të blerë artikuj dhe makina me çmime të volitshme. Reputacioni ynë për besim, transparencë dhe profesionalizëm siguron që ju të bleni produkte me çmimin e duhur.

 

  • Mund tĂ« i shikoni artikujt personalisht nĂ« lokacionin tonĂ«, nĂ« web-faqĂ«n tone ose duke na ndjekur nĂ« Facebook.
  • QĂ« tĂ« filloni, thjesht regjistrohuni nĂ« çdo kohĂ« deri nĂ« ditĂ«n e ankandit dhe paguani njĂ« depozitĂ«.
  • Shikojeni kalendarin tonĂ« pĂ«r datĂ«n e ankandit tĂ« drejtpĂ«rdrejtĂ«, ku mund tĂ« ofroni pĂ«r artikujt qĂ« ju pĂ«lqejnĂ«.
  • Ne ju udhĂ«zojmĂ« gjatĂ« procesit tĂ« pagesĂ«s dhe tĂ«rheqjes pĂ«r ta bĂ«rĂ« nĂ« menyrĂ« tĂ« shpejtĂ« dhe tĂ« lehtĂ«.

Tariforja

Depozita për artikuj (ju kthehet pas ankandit) €50
Depozita për vetura (ju kthehet pas ankandit) €500
Provizioni për blerjën e artikujve 18%, minimum €1
Provizioni për blerjën e veturave deri në madhësine e furgonit 6%, minimum €50
Provizioni për blerjën veturave të madhësise më të madhe se e furgonit 6%, minimum €100

Pyetje të shpeshta

Kur bëhet regjistrimi për pjesëmarrje në Ankand?

Regjistrim i pjesëmarrëseve fillon nga dita e hënë e javës që mbahet Ankandi deri të shtunën në ora 11:00.

Si bëhet pagesa e depozitës për pjesëmarrje?

Pagesën e depozitës mund ta bëni në cash tek zyret tona, në të gjitha pikat e Moneta Moneygram në Kosovë dhe përmes bankës.

Çka ndodh me depozitën e paguar para ankandit?

Në rast që bëni blerje depozita zbatohet në çmimin e blerjes, kurse në rast që nuk bëni blerje atëherë depozita kthehet e plotë.